0212 549 70 91 - 92
trende
trende
Kampanya Spotu Başlığı
They start declaring you this and that. Either way, I technically inherit your building and your spaceship. Which means Planet Express is now… Awesome Express. You rotten kids!
TÜMÜNÜ GÖR

2343 Sıcak İş Takım Çeliği

2343 Sıcak İş Takım Çeliği

Endüstriyel açıdan birçok farklı sektörde ürün için 2343 sıcak iş takım çeliği kullanılmaktadır. Demir ve demir dışı malzemeler eşliğinde dövülerek işlemden geçirilmek suretiyle hazırlanır. Böylece farklı şekiller alması ile beraber yüksek ısı doğrultusunda istenilen görsele getirilir. Birçok değişik sanayi sektörü için bu sayede farklı makine parçaları ve benzeri gibi unsurlar adına etkili şekilde değerlendirilir. Farklı boyutları ve kalınlıkları ile beraber değişik malzemeler üzerinden ele almak suretiyle hazırlanır. Daha sonra bu hazırlık yüksek sıcaklık kapsamında şekillendirilerek endüstriyel alanda değişik ürünler adına ön plana çıkar.

 2343 Sıcak İş Takım Çelik Özellikleri

 Sağlamış olduğu özellikler ile birlikte sıcak iç takım çelik pek çok alanda kullanılmaktadır. Bu bağlamda ısı iletkenliği yüksek bir yapıya sahip olduğunu söylemek mümkün. Aynı zamanda yüksek standart sıcak iç takım Çelik olarak da ön plana çıkar. Diğer yandan kükürt ve fosfor oranı minimum seviyeye indirilmiş bir yapıya sahiptir. Böylece intrasyon işlemi uygulanmak suretiyle aşınma durumu minimum seviyeye çekilmektedir. Aynı zamanda farklı yapılar üzerinden ekstra ince kalınlıkta tasarım üzerinden hazırlanır. Öne çıkan birçok farklı yapısı ile birlikte aynı zamanda 2343 kimyasal özelliği üzerinden de ele alınmaktadır. Kaliteli malzeme yapısı ve özel üretimden geçen bu ürünler, pek çok alanda akıllı çözüm yöntemleri sağlamaktadır.

 Takım Çeliği Fiyatları Nelerdir?

 Kullanacak alana ve üretimine bağlı olarak takım çeliği fiyatları değişkenlik göstermektedir. Bu kapsamda endüstriyel açıdan birçok farklı ürün için özel olarak işlemden geçer ve hazırlanır. Genel çerçevede metal ve plastik ile beraber ahşap gibi malzemelerin işlenmesiyle şekil verilmesi amaçlı kullanılmaktadır. Aynı zamanda farklı özellikleri ve kimyasal kompozisyonları üzerinden zengin bir yapı oluşturur. Farklı yapılar sağlaması ile beraber Bu yapılar içerisinde sıcak, soğuk ve yüksek hız plastikleri gibi unsurlar söz konusudur. Geniş bir ürün alanına sahip olarak şekillenmek suretiyle hazırlanan yapılar için farklı fiyatlar üzerinden bu ürünleri elde etmek mümkün.

 2343 Sıcak İş Takım Çeliği Kullanımı

 Taşımış olduğu fiziksel ve kimyasal özellikleri doğrultusunda 2343 sıcak iş takım çeliği birçok alanda kullanım olanağı tanır. Bu bağlamda ise amaca uygun olarak farklı endüstriyel alanlar konusunda ürünler için değerlendirilir.

 – Demir ve demir dışı malzemeleri dövmek suretiyle şekillendirilmiş pres takımları

 – Yüksek sıcaklık üzerinden delme zımbaları

 – Makas ağızları

 – Alüminyum profil ekstrüzyon kalıpları

 – Yüksek dirence sahip makine parçaları

 – Metal enjeksiyon kalıpları

 Bu şekilde yukarıda görüldüğü gibi güçlü ve dayanıklı yapılar üzerinden farklı şekiller doğrultusunda kullanıldığını söylemek mümkün. Böylece ele alınan ürünler uzun vadede sağlıklı şekilde ve aşınma yaratmadan değerlendirilir. Yüksek sıcaklık ve ısı ile birlikte tokluğu yüksek yapı doğrultusunda birçok farklı şekle giriş yapar. Özellikle ısı iletkenliği yüksek olduğu için farklı şekiller üzerinden etkin biçimde istenilen ürünü oluşturur.

 2343 Sıcak İş Takım Çeliği Yapısı

 Özellikle oldukça sert ve aşınmaya karşı direnç gösteren bir yapı üzerinden tasarımı olması çok önemlidir. Bu doğrultuda kullanım yerine bağlı olarak özel işlemlerden geçer ve dayanıklılığı ekstra olarak arttırılır.

Bu sebepten dolayı yeteri derecede Yükseklik ve dayanıklılığa sahip olarak bir tasarım üzerinden ele alınmaktadır. Çünkü özellikle endüstriyel açıdan en sert ve güçlü alanlarda büyük dirençlere karşı işlem görülen yerlerde değerlendirilir. Darbelere ve çarpmalara karşı direnç, Yoğun sertliklere karşı kırılma ve yüksek süneklik etkisi de sistem kapsamında öne çıkmaktadır. Sahip olduğu bu özellikler ve ayrıcalıklar ile birlikte farklı şekiller üzerinden değişik alanlarda güvenle kullanılır.

702 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN